Budapest - Deggendorf

Mit érdemes megnézni Deggendorfban?

Ön is külföldön, éppen Németországban dolgozik? Egyszerűen csak ellátogatna a festői bajor régióba? Akkor jó helyen jár, ugyanis a Huszár Travel, kielégítve elégedett utasközönsége minden igényét, immáron Deggendorf-Budapest járattal is az érdeklődők rendelkezésére áll.

Ha Németországban dolgozik, akár Deggendorfban, akár egy közeli városban, pontosan tudja, milyen előnye van egy közvetlen járatnak. Ha csak kirándulni menne, lássuk miért éri meg Deggendorfban tölteni néhány napot.

Deggendorf központjában a következő műemlékeket szemlélhetjük meg:

  • Oswaldkapelle: Egy 15. századi kápolna csodálatos freskókkal, az épület ma háborús emlékműként szolgál. A legrégebbi freskó 1415-ből származik.
  • Szent Péter és Pál templom, vagy sír (Heilig Grabkirche St. Peter und Paul): Az 1330-as évek végén épült gótikus stílusban, a tornya 1700-as évekből származik, ezt tartják az egyik legszebb dél-németországi barokk remeknek.
Ön is szeretne elutazni Deggendorfba? Könnyű útja lesz, ha hozzánk fordul, hiszen Budapest-Deggendorf járatunkkal kényelmesen megoldhatja az oda és visszautat is. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Tavaszi utazás? Irány Deggendorf!

Beköszöntött a várva-várt tavasz, így pedig mi is nagyobb kedvet kapunk ahhoz, hogy végre kimozduljunk és valami újat próbáljunk ki. Gondoljunk egy bele: mikor utaztunk el utoljára? Sokunknak családja van és napi 8 órában dolgozunk, így szinte még azt sem engedhetjük meg magunknak, hogy napközben pár órára leheveredjünk a kanapéra szundítani egyet.

Ennek nem kell feltétlenül így lennie! Igenis meg lehet találni az időt a feltöltődésre, és a külső körülményeket is a magunk javára lehet fordítani, melyben kiegészíti egymást a munka és a pihenés. Sose felejtsük el: azért dolgozunk, hogy éljünk, és nem azért élünk, hogy dolgozzunk! Tökéletes kikapcsolódás Deggendorf városában!

Ha a tökéletes pihenésre vágyik, melyet akár családjával együtt is eltölthet, akkor ajánljuk figyelmébe Budapest-Deggendorf útvonalunkat, mely során egy páratlan élményben lehet majd része az egész családnak!

Budapest-Deggendorf - egy út, ami feltölt! Meggyőztük? Akkor keressen minket bizalommal!