Budapest - Nürnberg

Nürnberg nyáron is érdekes!

A nyári vakáció nem csupán a tenger vakítóan fehér partján lehet emlékezetes, ugyanúgy élményekben gazdag vakációt nyújthat Németország egyik ékköve, Nürnberg is, ahova Budapest-Nürnberg buszjárataink segítségével kényelmesen eljuthat.

Lássuk, mit lehet csinálni nyáron ezen a vidéken! Ott van mindjárt az állatkert, ami családosan vagy párosan is szórakoztató program. Ez ugyanis Európa egyik legszebb tájállatkertje és egyben Dél-Németország egyetlen delfináriuma is. Ne hagyja ki a Szép Kutat sem a sorból, hiszen a kút arany gyűrűjét háromszor megforgatva Önre találhat a szerencse.

Ha nincs kedve a nyári napsütésben a múzeumok fülledt és sötét termeit járni, inkább nézzen szét Nürnberg rendszeresen megrendezett vásárai, piacai egyikén. Megismerkedhet a helyi termelők bio portékáival, kincsekre vadászhat a bolhapiacok kínálatában. Végül megpihenhet és feltöltődhet a város számos nívós éttermének vagy fogadójának hűvösében, és megízlelheti a finom fogásokat, zamatos söröket!

Amennyiben döntött és szeretné megismerni ennek a híres történelmi városnak a nyári arcát is, még nem maradt le semmiről! Foglaljon most helyet Budapest-Nürnberg buszjárataink egyikére, és szerezzen páratlan nyári emlékeket!

 

Ezekért érdemes Nürnbergbe utazni!

Mi jut eszébe, ha meghallja a Nürnberg nevet? Hát persze, hogy a nürnbergi mézeskalács. Azonban a német város nem csupán erről híres, hanem sok-sok műemlékéről és mozgalmas történelmi múltjáról is.

Az óváros faházas épületeivel, tornyos kapuival és a középkorból hátra maradt városfallal már önmagában egy kiváló helyszín a városnéző sétára. A Frauentorn tornyos kapu, a Régi Városháza, a Nassauer Haus gótikus lakótorony és a középkori borraktár, a Weinstadel mind kötelező látványosságok.

Innen tovább haladhatunk a várost őrző híres várkastély, a Kaiserburg felé és meg se álljunk a legmagasabb tornyáig, ugyanis innen lélegzetelállító panorámában lesz része minden utazónak. Ráadásul itt található Nürnberg híres szülöttének, a festő Albrecht Dürernek a háza is.

Nürnberg számos múzeumnak ad otthont, de mindközül kiemelkedik a Germán Nemzeti Múzeum, ami egész Németország legnagyobb kultúrtörténeti múzeuma. A hosszú séták alkalmával ne felejtsünk el megállni és egy jóízűt falatozni valamelyik helyi étkezde kolbász kínálatából, csakis császárzsömlével és jófajta sörrel kísérve!

Ha meghoztuk a kedvét az utazáshoz, foglaljon helyet Budapest-Nürnberg buszjárataink egyikére, és irány Németország!

Nürnberg történelmi érdekességei

Nürnberg kiváló úti cél minden korosztálynak, hiszen számos program közül válogathatnak a városba látogatók. Garantáltan megtalálja mindenki a maga számára ideális kikapcsolódási lehetőséget, ám a történelmi érdekességek szerelmesei számára kifejezetten különleges élményt kínál Nürnberg!

A várost sokan történelmi hátterével azonosítják be, ami igen küzdelmesen telt. A látkép meghatározó pontja a vár, melynek építése a 12. század elején kezdődött, és több száz éven át, a 17. századig zajlott a bővítése. A korai újkorból és középkorból fennmaradt látványosság mellett azonban a várost a nemzeti szocialisták rémtetteiről is ismerjük, 2010 óta a nürnbergi per emlékhelyeként szolgál az igazságügyi palota ülésterme.

Vegye igénybe Budapest - Nürnberg buszjáratainkat, és élje át ezt a felejthetetlen időutazást a mi segítségünkkel! Biztonságos és komfortos körülmények között, kedvező áron juttatjuk el Bajorország második legnagyobb városába, ahol életre szóló élményeket szerezhet!

Nürnberg: A történelem velünk él

Ön is a történelem nagy rajongója? Ennek kapcsán egy olyan helyre szeretne elutazni, ahol szinte minden sarkon belebotolhat egy műemlékbe vagy egy múzeumba? De mindemellett azért a könnyed látnivalóknak is szeretne hódolni? Ez esetben bátran fogadja meg tanácsunkat, és válassza a Budapest-Nürnberg buszjáratot!

Ha Önnek a modernkori történelem a specialitása, akkor feltétlenül el kell ide látogatni, mivel itt zajlott mindenidők egyik leghíresebb pere, amelyben a leghírhedtebb náci vezetőket ítélték el. Ha azonban inkább a középkori látványosságok kötik le jobban, akkor sincs baj, hiszen kihagyhatatlan élményt fog nyújtani a nürnbergi kastély vagy a Heilig-Geist-Spital. Múzeumi látványosságok közül is választhatunk a modernkori művészet vagy a hagyományosabb, középkori, reneszánsz művészet közül. Mi garantáljuk, hogy bármelyiket is választja, egyikben sem fog csalódni.

A Budapest-Nürnberg buszjárattal, most rendkívül kedvező áron, kényelmesen körülmények között utazhat el egy olyan városba, amit véletlenül sem szabad kihagynia! A Budapest-Nürnberg buszjárattal kapcsolatban bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeseinken!

 

Utazzon Nürnbergbe gyerekeivel!

Ön is utazást tervez a gyerekekkel őszre, de még nem tudja, hova lenne érdemes elvinni a kis csemetéket?

Még nem késő jegyet foglalni a BudapestNürnberg buszjáratainkra, mellyel könnyedén kiruccanhat a gyerekekkel is a Nürnbergben található csodálatos állatkertbe, ahol a rengeteg állatfaj mellett a delfinek szerelmesei is nagy figyelmet kapnak, ugyanis egy fantasztikus delfin showt tekinthet meg minden kedves látogató! A gyerekek és a szülők is élvezni fogják a nürnbergi utazás minden percét! Szállás az állatkert közelében könnyedén található, és ha van idő, a város többi látványosságait is érdemes a gyerekekkel felfedezni!

Garantált, hogy gyermekei élvezni fogják egy olyan étterem hangulatát, melyben már 500-600 éve is étkeztek az emberek, ahol a harmincéves háború lezárását ünnepelték több napos vacsorákkal, és ahol az emberek tisztelettel méregetik az ott díszítésként használt páncélokat és fegyvereket. Ez a Nassau Keller, ahonnan a család egy kis történelemmel feltöltve pihenheti ki magát a hosszú állatkerti séta után.

Foglaljon még ma jegyeket Budapest – Nürnberg buszjáratainkra, és vigye el Ön is gyermekeit egy izgalmakkal teli utazásra!