Budapest - Heilbronn

Érdemes Heilbronnba utazni!

Heilbronn története az írott történelem előtti időkig nyúlik vissza, a helyi múzeumban kelta és római leletek egész sorát találjuk, melyek bizonyítják a város több mint ezer éves voltát. Ellenben Heilbronn más szempontból még érdekesebb, mégpedig az ipar és a munkalehetőségek szempontjából.

Gazdaságilag nagyon fejlett település, az elektronikai ipar, gépipar, papíripar, italgyártás, élelmiszeripar egyaránt képviselteti magát a városban, így Heilbronn rengeteg embernek ad munkát szerte Európából. Manapság kifejezetten sok magyar dolgozik Németországban a kedvezőbb megélhetési lehetőségek miatt. Ennek árnyoldala, hogy az utazás sokszor nehézkes vagy teljesen megoldhatatlan az itt munkát vállalók számára.

Ha Ön is Heilbronnban vagy annak közvetlen vonzáskörzetében dolgozik, akkor szüksége lehet egy megbízható és gyors szolgáltatásra, mellyel áthidalhatja a Budapest-Heilbronn távolságot. Menetrend szerint induló buszjárataink kiváló megoldást jelenthetnek az Ön számára! Gyorsan és kényelmesen utazhat a két ország között, ráadásul még olcsón is! Válasszon minket, ha szeretné minél hatékonyabban megoldani az ingázást és akkor is, ha csak egyszerűen utazni szeretne; a megoldás Budapest-Heilbronn buszjáratunk!

Heilbronn csodái

Szeretne ellátogatni Németországba, érdekli a kultúra, de nem egy turistáktól hemzsegő városra vágyik? Válassza Heilbronnt, melyet ráadásul könnyen elérhet Budapest-Heilbronn buszjáratunkkal!

Heilbronn történelmi központja gyalogosan is bejárható, látnivalói viszonylag közel helyezkednek el egymáshoz. Az 1529-ben épült Kilianskirche egy gyönyörű katedrális a város szívében, előtte óriási karácsonyi vásárt talál az adventi időszakban. Mögötte helyezkedik el a Musikanten Brunnen szökőkút. Érdemes megtekinteni a szintén közel található román kori templomot, a Deutschordensmünster St. Peter und Paul-t. Nem messze innen, a városházánál az 1580-ban készített Asztronómiai órában gyönyörködhet, mely sötétben ki is van világítva.

Heilbronnt az év bármely szakában érdemes meglátogatni, mindig tartogat meglepetéseket. Megéri egy picit elvegyülni a helyiek között, átérezni a város hangulatát. Ha felkeltettük érdeklődését, foglaljon helyet Budapest-Heilbronn buszjáratunkra, és ismerje meg Ön is ezt a különleges várost!